Intelligente, exotische dame zoekt intellectuele sparringpartner met kinderwens

Vrouw | 30-40

Facts: 36 jaar oud, 1.81m lang en woonachtig in Rotterdam

Ze is een intelligente, spontane en veelzijdige dame. Ze heeft Kaapverdiaanse roots en is opgegroeid in Rotterdam. Ze komt uit een knus gezin en heeft haar hele leven in Rotterdam gewoond. Ze maakt gemakkelijk contact en heeft een hele vrolijke en optimistische energie om haar heen. Een zonnetje in huis!

Ze is Economie gaan studeren in Rotterdam. Een logische keuze aangezien ze altijd een passie heeft gehad voor cijfertjes. Ze is analytisch en gedreven en is na het behalen van haar master in Marketing begonnen als promovendus bij de Marketing faculteit. Na een poosje een sabbatical genomen om een paar maanden te gaan reizen door Brazilië. Bij terugkomst een Master in Internationale Economie afgerond. Na op internationaal niveau trainingen te hebben gegeven werkt ze inmiddels voor het Ministerie van Sociale Zaken en geniet ze enorm van de diversiteit van haar werk.

Ze is enorm maatschappelijk betrokken. Ze vindt het belangrijk om na te denken over de toekomst en mee te kunnen praten en beslissen over nieuwe projecten binnen haar wijk. Daarnaast besteedt ze graag tijd met vriendinnen en familie, gaat ze regelmatig sporten (kickboksen en crossfit) en vindt ze het leuk om een hapje te gaan eten en drinken buiten de deur.

Een man die bij haar past is stabiel, intelligent, zacht en beschermend. Gelijkwaardigheid binnen de relatie is voor haar enorm belangrijk. Echt met elkaar kunnen sparren en inhoudelijke gesprekken kunnen voeren. Ze kijkt er naar uit om een toekomst met iemand op te bouwen en een gezin te stichten. Ze zou het fijn vinden om in haar vertrouwde Rotterdam te blijven wonen, maar voor de liefde kijkt ze zeker verder om haar heen. Het is een grote pré wanneer hij ook nog sociaal maatschappelijk betrokken is.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Intelligente, exotische dame zoekt intellectuele sparringpartner met kinderwens

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.