Intelligente, aantrekkelijke ondernemer zoekt vrouwelijke, charmante vrouw

Man | 60+

Facts: 67 jaar, 1.80m lang

Intelligente en charmante, goed uitziende man. Academisch niveau. Investeerder en succesvol ondernemer. Reist regelmatig. Hij ambieert een gezonde en actieve leefstijl. Hij sport regelmatig; fitness in de gym en golfen in de buitenlucht. 

Een liefdevolle vader voor zijn volwassen kinderen met wie hij een zeer hechte band heeft. Hij ziet zijn kinderen graag en regelmatig en eens per jaar organiseert hij een gezellige familieweek met elkaar in het buitenland. Heeft alle continenten bezocht. Hij heeft kwaliteit van leven hoog in het vaandel staan op alle vlakken. Hij verzorgt zichzelf goed, hecht waarde aan mooie kleding en is misschien een tikkeltje ijdel in de positieve zin. Hij houdt van goed en gezond eten.

Hij zou het leuk vinden om een vrouw te ontmoeten met wie hij een hele fijne relatie kan opbouwen. De dame die bij hem past is een warme, charmante, vrouwelijke, slanke dame bij voorkeur tussen de 55 en de 65 jaar (niet rokend). Ze kleedt zich met stijl (kan zowel sportief gekleed met slippers als een mooie jurk met hakken bij gelegenheid). Hij kan een beetje “eigenzinnigheid en gekheid” waarderen. 

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Intelligente, aantrekkelijke ondernemer zoekt vrouwelijke, charmante vrouw


    Jouw naam


    E-mailadres


    Telefoon


    Bericht aan DTNG.

    DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.