Intelligente, aantrekkelijke ondernemer zoekt vrouwelijke, charmante vrouw

Man | 40-60, 60+

Facts: 67 jaar, 1.80m lang

Intelligente en charmante, goed uitziende man. Academisch niveau. Investeerder en succesvol ondernemer. Reist regelmatig. Hij ambieert een gezonde en actieve leefstijl. Hij sport regelmatig; fitness in de gym en golfen in de buitenlucht.

Een liefdevolle vader voor zijn volwassen kinderen met wie hij een zeer hechte band heeft. Hij ziet zijn kinderen graag en regelmatig en eens per jaar organiseert hij een gezellige familieweek met elkaar in het buitenland. Heeft alle continenten bezocht. Hij heeft kwaliteit van leven hoog in het vaandel staan op alle vlakken. Hij verzorgt zichzelf goed, hecht waarde aan mooie kleding en is misschien een tikkeltje ijdel in de positieve zin. Hij houdt van goed en gezond eten.

Hij zou het leuk vinden om een vrouw te ontmoeten met wie hij een fijne en liefdevolle relatie kan opbouwen. De dame die bij hem past is een warme, charmante, vrouwelijke, slanke dame (niet rokend), gericht op familie en met verzorgende eigenschappen. Het liefst jonger dan 60 jaar. Ze kleedt zich met stijl (kan zowel sportief gekleed met sneakers, als een mooie jurk met hakken bij gelegenheid). Hij kan een beetje ‘eigenzinnigheid’ waarderen en hij vindt getinte vrouwen aantrekkelijk.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Intelligente, aantrekkelijke ondernemer zoekt vrouwelijke, charmante vrouw

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.