Hartelijke, warme vrouw zoekt man met oprechte interesse!

Vrouw | 40-60, 60+

Facts: 60 jaar, woonachtig omgeving Amsterdam

Een warme, integere vrouw die positief in het leven staat! Met haar blonde haar en lieve lach is het een leuke vrouw om te zien. Ze woont onder de rook van Amsterdam en werkt als verpleegkundige in het ziekenhuis. Ze is de trotse moeder van twee kinderen met wie ze een goede band heeft. Ze voelt zich fit en heeft een opgewekt karakter.

Ze heeft haar leven goed op de rit: een fijn huis, een leuke baan en twee kinderen die goed in het leven staan. Ze is sportief (fietsen, hardlopen, vroeger volleybal) en staat nieuwsgierig en avontuurlijk in het leven. Ze geniet ervan om naar de waddeneilanden te gaan. Ook Italië is favoriet. Waarbij ze de voorkeur geeft aan de schoonheid van de natuur dan een luxe-hotel.

Ze lacht graag, is empathisch en niet bang om haar kwetsbaarheden te tonen. Ze staat heel erg open in het leven, heeft veel vriendinnen en ze kan genieten van een avondje in de kroeg, een middag op het terras of gezellig een weekendje weg.

Ze zou het leuk vinden om een man te leren kennen die zich herkent in haar profiel om samen dingen te ondernemen. Een energieke man met oprechte interesse voor een ander en die net als zij kan genieten van een terrasje of een avondje uit. Het zou leuk zijn als hij het ontbrekende stukje is wat haar geluk compleet maakt.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Hartelijke, warme vrouw zoekt man met oprechte interesse!

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.