Gepassioneerde (succesvol) onderneemster zoekt levenspartner om toekomst mee op te bouwen

Vrouw | 30-40

Facts: 33 jaar, Rotterdam

Een lieve, zelfstandige, intelligente en zorgzame vrouw. Een natuurlijke schoonheid met haar lange donkere krullen en sprekende groene ogen. Ze woont op een heerlijke plek in Rotterdam samen met haar twee honden.

Ze is een gedreven, ontwikkelde en slimme dame. Waar ze altijd goed kon leren op school wist ze ook al van jongs af aan dat ze haar eigen bedrijf wilde starten. Na het behalen (Cum Laude) van haar studie richtte ze haar bedrijf op. Inmiddels uitgegroeid tot zeventig vestigingen, is ze trots op waar ze nu staat. Binnen haar werk maakt ze graag het verschil. Ze heeft (inmiddels) een goede work-life balance en doet iedere dag wat ze leuk vindt. Ze houdt enorm van gezelligheid, lekker koken, dineren met vrienden, wandelen met haar honden en reizen doet ze ook graag. Ze is een dame met vuur in haar hart die heel goed weet wie ze is en wat ze wil.

Ze is toe een aan liefdevolle relatie en wil graag samen een toekomst op bouwen. Ze voelt zich aangetrokken tot een ondernemende, gepassioneerde man, die het (net als zij) goed voor elkaar heeft. Belangrijk voor haar is dat hij écht toe is aan een duurzame relatie en (in de toekomst) een gezin wil stichten. Een man die zichzelf 100% wil geven voor de relatie en niet de handdoek in de ring gooit als het even moeilijk gaat. Een man die haar in haar vrouwelijke kracht zet, trots op haar is en naast haar staat. Ze voelt zich aangetrokken tot een verzorgde man met (idealiter) mediterrane looks.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Gepassioneerde (succesvol) onderneemster zoekt levenspartner om toekomst mee op te bouwen

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.