Energieke vrouw met een warm hart zoekt warme man met actieve levensstijl

Vrouw | 60+

Facts: 66 jaar, woonachtig in het midden van het land

Een vrouw die haar zaakjes voor elkaar heeft, nog met veel plezier aan het werk is en uitkijkt naar een leuke man om samen het leven te delen. Ze is te omschrijven als een familiemens, iemand die altijd actief bezig is, zeer gastvrij (iedereen kan aanschuiven), ze houdt van koken en een glaasje wijn, is opgewekt en zorgzaam. Een vrouw met een verhaal die altijd tijd heeft voor anderen. Een vrouw van wie je weet wat je aan haar hebt, een vrouw waar je op kan rekenen. Ze heeft veel liefde te geven. Met haar kinderen (33 en 38) heeft ze een sterke en liefdevolle band. Inmiddels is er 1 kleinkind geboren.

Ze is altijd gedreven geweest in haar werk. Via leerkracht voor de klas naar directeur van een scholengemeenschap. Daarna heeft ze verschillende leidinggevende functies bekleed in diverse onderwijsorganisaties. De afgelopen jaren houdt ze zich met name bezig met opdrachten over cultuurverandering en het begeleiden van schoolbesturen m.b.t. kwaliteit en audits: het over de schouder meekijken of alles op orde is. In haar vrije tijd houdt ze van buiten zijn; fietsen, wandelen, (beginnend) GVB golfer, citytrips en af en toe een wat langere reis, waarbij Zuid-Afrika haar favoriet is.

De man die bij haar past heeft een actieve levensstijl en is blij en trots op de dingen die hij doet en gedaan heeft. Ze hecht waarde aan een gelijkwaardige relatie, waarbij ruimte is voor een eigen leven maar vooral ook veel tijd is voor elkaar. Het thuis gezellig willen hebben en er samen op uit trekken, ziet ze als een belangrijke basis voor een harmonisch leven. Een leuke man met relativeringsvermogen en een gezonde dosis humor om op termijn samen onder één dak te wonen.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Energieke vrouw met een warm hart zoekt warme man met actieve levensstijl

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.