Energieke, charmante verschijning zoekt zelfverzekerde, ambitieuze man!

Vrouw | 30-40

Facts: 38 jaar, woonachtig in Amsterdam

Een lieve, intelligente, lange en slanke vrouw. Ze heeft een verzorgd uiterlijk en met haar twinkelende ogen en leuke krullen is ze een zeer charmante verschijning om te zien. Ze bruist van de energie, is open en praat heel gemakkelijk.

Ze is ambitieus en houdt ervan om zichzelf uit te dagen. Tijdens haar studie rondt ze de Master Arbeids- en Organisatie Psychologie af. Ze genoot daarnaast enorm van haar studententijd met veel leuke borrels en feestjes. Ook heeft ze een half jaar in het buitenland gewoond. Ze werkt inmiddels in het Vastgoed en vindt het belangrijk om zichzelf te blijven ontwikkelen

Ze is een vrouw die verbindt, luistert, loyaal en vergevingsgezind is. Ze is attent en staat graag voor een ander klaar. Ze is sportief en gaat graag trainen met haar personal trainer of hardlopen. Ook vindt ze het heerlijk om uitgebreid te koken voor of te borrelen met vrienden of familie, te genieten van alles wat de stad te bieden heeft zoals concerten, terrasjes of een wandeling over de grachten. Reizen doet ze ook graag, het liefste naar zonnige bestemmingen.

Ze is klaar voor een relatie en voelt zich aangetrokken tot een man die empathisch en oprecht geïnteresseerd is. Een zelfverzekerde, ondernemende man met een gezonde dosis ambitie. Hij scoort pluspunten als hij net als zij bourgondisch is, het leven wil vieren en delen met vrienden en familie, daar gaat het om. Het leven van de positieve kant bekijken en samen kunnen lachen over van alles en nog wat. Maar een avondje samen op de bank is ook fijn. Hij heeft, net als zij, een actief sociaal leven en zijn zaakjes goed voor mekaar.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Energieke, charmante verschijning zoekt zelfverzekerde, ambitieuze man!

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.