Creatieve, intelligente, avontuurlijke vrouw zoekt internationaal georiënteerde man

Vrouw | 30-40

Facts: 38 jaar, woonachtig in Amsterdam

Een lieve, warme, vrouwelijke en intelligente vrouw, woonachtig in Amsterdam. Ze heeft een verzorgd uiterlijk en met haar groene ogen en lange haren is ze een zeer warme en knappe verschijning om te zien.

Opgegroeid in Nederland en Belgie, verhuist ze op 18de leeftijd naar Amerika waar ze de studie International Business and Design volgt. Vervolgens woont en werkt ze 10 jaar lang in Londen waar ze in 2015 samen met een compagnon een ontwerpbureau gespecialiseerd in Home Staging start. Na een aantal success volle jaren breiden ze ook uit naar interieur projecten en verschillende landen binnen Europa.

Met oog voor detail, creativiteit en het goed kunnen luisteren naar klanten, heeft ze dit jaar besloten haar ondernemerschap te verleggen naar een volledig andere sector: de Food Industry. Ze vindt het erg belangrijk om zichzelf te blijven ontwikkelen, een nieuwe uitdaging durven aan te gaan en daarbij een passie na te streven om op de lange termijn een positieve impact te kunnen maken in de wereld.

Ze houdt van haar werk maar heeft een prima balans gevonden tussen werk en privé. Ze heeft een passie voor reizen, houdt van fysiek uitdagende avonturen (lekker outdoors/hiken) en de gezelligheid van haar huis (waar haar hond op haar wacht). Ze stelt graag haar huis open voor vrienden en familie met diners en borrels. Verder is ze sportief, gaat naar de gym, doet aan (race)fietsen, padel, skiën in de winter en maakt graag lange wandelingen met haar hond. Tenslotte is ze fan van muziek en festivals (van techno tot jazz). Maar ze pakt ook op zijn tijd haar rust, wat ze met name vindt in spiritualiteit, zelf ontwikkeling, yoga en meditatie.

Ze is nu 1 ½ jaar single en staat weer helemaal open voor de liefde. Ze zoekt een man die gedreven, weet wat hij wil en bereid is om samen te groeien. Goede communicatie, open-mindedness en een interesse in zelfontwikkeling zijn belangrijk. Hij is gepassioneerd in zijn interesses, initiatiefrijk, avontuurlijk, niet gebonden aan één plek en heeft een kinderwens. Ze waardeert jeugdigheid, een goed gevoel voor humor en authenticiteit boven perfectie. Een voorkeur gaat uit naar iemand die internationaal georiënteerd en/of een expat is en spiritueel open-minded.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Creatieve, intelligente, avontuurlijke vrouw zoekt internationaal georiënteerde man

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.