Charmante verschijning zoekt ondernemende, bourgondische man!

Vrouw | 40-60

Facts: 50 jaar, omgeving Amersfoort

Een sprankelende en charmante verschijning met haar blonde haar, blauwe ogen en altijd vrolijke lach! Een vrouw met veel positieve energie die makkelijk praat en echt de verbinding aan gaat. Na haar studie Economie heeft ze bij grote bedrijven gewerkt in diverse commerciële rollen. Ze kreeg veel kansen en vrijheid om zich steeds verder te ontwikkelen naar een strategische en leidinggevende functie. Deze rol vervult ze met veel plezier.

Ze is te omschrijven als extravert, een levensgenieter, een sociale warme persoonlijkheid, een verbinder en intuïtief sterk. Humor is erg belangrijk voor haar. Ze geniet van een fijn leven met veel sociale contacten en warme familiebanden. Dining & wining is aan haar besteed. Om in conditie te blijven gaat ze graag wandelen met haar hond, naar de golfbaan of een balletje slaan op de tennisbaan. Ze houdt erg van water, heerlijk varen met de boot of lekker uitwaaien op het strand doet ze graag. In haar vrije tijd is ze graag creatief bezig (schilderen) en reizen doet ze ook graag, waarbij ze een goed hotel kan waarderen.

Ze gelooft in echte liefde en is in die zin ook wel een romanticus. De man die haar aandacht trekt is charmant, ondernemend, integer en authentiek. Hij heeft een goed gevoel voor humor, staat positief en krachtig in het leven, houdt net als zij van een goed glas wijn, een goed gesprek en er samen gezellig op uit gaan.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Charmante verschijning zoekt ondernemende, bourgondische man!


    Jouw naam


    E-mailadres


    Telefoon


    Bericht aan DTNG.

    DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.