Charmante, ondernemende man zoekt positieve, krachtige vrouw!

Man | 40-60

Facts: 44 jaar, 1.78m lang, omgeving Haarlem

Een charmante, ondernemende man met een warme uitstraling. Trotse vader van twee kinderen (middelbare school leeftijd). Het ondernemerschap zit in zijn bloed. Is na zijn studie meteen begonnen met ondernemen en heeft meerdere bedrijven opgezet. Hij is te omschrijven als “betrouwbaar, loyaal, iemand die altijd kansen ziet en pakt, nuchter, bedachtzaam en een doorzetter.” Hij is strategisch sterk, heeft een visie en weet goed wat hij wil. Hij neemt graag de leiding, maar is tegelijkertijd bescheiden. Een oprechte man met het hart op de goede plek. Hij is sociaal en hecht waarde aan goede vriendschappen. Hij houdt er een gezonde levensstijl op na, met voldoende sporten en gezond eten. Maar hij kan ook zeker genieten van een goed restaurant en een fijn gesprek. Hij houdt van reizen: ieder jaar wintersport, maar ook zonnige bestemmingen.

Hij heeft na zijn scheiding wel gedate maar “de ware” zat er nog niet tussen. Hij zou het erg leuk vinden om een vrouw te ontmoeten met wie hij een toekomst op kan bouwen. Hij vindt het aantrekkelijk als ze positief en onafhankelijk in het leven staat. Ze zorgt goed voor zichzelf en voor de mensen om haar heen. Graag is ze tussen de 35 en 45 jaar, slank, naturel, het liefste niet zo lang (rond de 1.70m) en heeft ze een mooie glimlach en een krachtige, positieve uitstraling. Hij kijkt er naar uit om een heel fijn leven samen te delen!

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Charmante, ondernemende man zoekt positieve, krachtige vrouw!


    Jouw naam


    E-mailadres


    Telefoon


    Bericht aan DTNG.

    DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.