Charmante en intelligente vrouw met humor en empathie zoekt warme, energieke en ontwikkelde man!

Vrouw | 60+

Facts: 65 jaar, woonachtig aan de noordkant van Rotterdam 

Een sprankelende en levenslustige vrouw, verzorgd met een warme uitstraling. Jurist. Werkt nog part-time maar zit in de afbouwfase. Met een fijn gevoel voor humor is zij een aangename gesprekspartner die snel contact legt en oprecht kan luisteren en communiceren. Trotse moeder van 2 zonen waarmee ze een warme band onderhoudt. Een mensen-mens die uitdagingen durft aan te gaan en trouw is aan de mensen om haar heen. Kernwaarden als eerlijkheid en integriteit staan bij haar hoog in het vaandel. 

De interesses van haar zijn breed. Buiten zijn, varen, fietsen en als het kan skiën of minimaal in de bergen zijn. Ze is begonnen met golf, bezoekt graag musea, theater- en cultuur evenementen, gezellig met zijn tweeën of met meerderen. Van reizen door bijv. Frankrijk en steden bezoeken wordt ze blij en ze kan ook genieten van tuinbezoeken. Vanzelfsprekend wordt het nieuws in de wereld gevolgd. Met lekker lang tafelen met een goed glas wijn doe je haar een plezier. 

De man die zij graag zou ontmoeten is een warme persoonlijkheid die met de nodige zelfspot en relativeringszin in het leven staat. Hij is ondernemend, weet een goed gesprek te voeren. Een man met empatisch vermogen en een gezonde dosis humor. 

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Charmante en intelligente vrouw met humor en empathie zoekt warme, energieke en ontwikkelde man!


  Jouw voor- en achternaam


  E-mailadres


  Telefoonnummer


  Recente foto (uploaden)

  Linkedin profiel


  Leeftijd


  Lengte


  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.