Aantrekkelijke (slanke) dame zoekt ondernemende ‘klassieke’ man

Vrouw | 40-60

Facts: 55 jaar, woonachtig in Gelderland (maar niet gebonden aan deze regio)

Een warme, intelligente en goed verzorgde dame. Ze heeft een zeer positieve mindset! Na het VWO is ze gaan studeren. Studeren ging haar gemakkelijk af en ze genoot ten volle van het studentenleven. Ze heeft nog steeds dierbare vriendschappen uit haar studententijd en jaarclub.

Ze is begonnen als trainee bij een gerenommeerde bank en vandaag de dag werkt ze in een uitdagende functie. Ze krijgt veel energie van haar werk! Ze heeft drie volwassen kinderen met wie ze een hechte band heeft. Ze heeft na de scheiding in 2007 de kinderen grotendeels (met veel liefde en aandacht) alleen groot gebracht.

Ze is een vrouw met een gouden hart, ze is (bijna) altijd vrolijk, intelligent, zorgzaam, trouw, lief, creatief, nuchter en daadkrachtig. Ze beschikt over veel positieve levensenergie. Ze is leergierig en pakt elk huis- tuin en keukenklusje met eigen handen aan. Ze heeft een brede interesse in mensen, maakt makkelijk contacten, kan goed luisteren en heeft zelf ook een verhaal. Ze draagt graag haar steentje bij aan een betere wereld. Ze houdt van golfen, zeilen, klassiek ballet, skiën, zingen en musea bezoeken. Ook gaat ze graag op reis (van verre reis tot stedentrip) en ze houdt van een mooi glas wijn en lekker eten.

Ze heeft haar leven op de rit, is happy en zou haar fijne leven graag delen met een man. De man die bij haar past is het klassieke type, die over de juiste normen en waarden beschikt. Hij staat nog ondernemend in het leven en heeft een brede interesse in de wereld. Hij is sociaal intelligent, beschikt over voldoende positiviteit met een vleugje joie de vivre. Hij heeft humor, is eerlijk en reislustig. Kortom: een gentleman die met beide benen op de grond staat en het leuk vindt om af en toe (samen) buiten de lijntjes te kleuren.

Spreekt dit profiel je aan? Laat onderstaand je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kosteloos en vrijblijvend reageren op dit profiel?
Aantrekkelijke (slanke) dame zoekt ondernemende ‘klassieke’ man

  Jouw voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Recente foto (uploaden)

  Leeftijd

  Lengte

  Woonplaats

  Bericht aan DTNG.

  DTNG. vindt privacybescherming belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom met de grootste zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze gegeven zullen nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.