10 beste cadeaus voor mannen

Marie-Jose Bosch | dinsdag 19 november 2019

Sint is in het land dus ‘the gift season’ is aangebroken. Maar welke cadeaus koop je voor mannen? Diamonds are a girls best friend maar met welke cadeaus verras je mannen nou echt? De geijkte sokken-parfum-boek-cadeau’s zijn veilig en altijd wel ok maar ook een beetje saai. Jij bent dat niet dus kom jij met een origineel cadeau!

Wij hebben onderzoek gedaan naar de meest originele cadeaus voor mannen. Ons cadeau aan jou!


1. Hangmat

Weinig dingen zijn meer ontspannen dan lekker relaxen in een hangmat. Krantje lezen, muziek luisteren of een beetje snoozen. Beter koop je een 2-persoons dan kunnen jullie er lekker samen in liggen.

2. Doucheradio

Want zingen en soppen onder de douche gaan heel goed samen. Samen zingen en soppen trouwens ook.

3. Horloge

Als de tijd rijp is en hij heeft het verdiend is een horloge een geweldig cadeau. Persoonlijk, charmant en tijdloos.

4. Platenspeler met zijn favoriete artiest op vinyl

Een vintage exemplaar of juist een van nu, maar net waar hij van houdt. De beleving van het luisteren naar een LP is gewoon echt anders dan een spotifylijstje op zetten. Samen echt luisteren naar muziek en naar elkaar, met elkaar. Feel the rhythm!

5. Fles wijn uit zijn geboortejaar

Niet per se om op te drinken, wel tof om te hebben en te bewaren! 

6. Vuurschaal

’s Avonds buiten zitten is zoveel lekkerder en gezelliger bij een warm vuur! Voor hem trouwens ook een mooie gelegenheid om jou te imponeren met hoe goed hij vuur kan maken 😉 

7. Koffer

Niet leuk om te kopen, super fijn om te hebben. Zeker als het een mooi & origineel exemplaar is. Ook handig als je gevlogen hebt en zijn koffer springt eruit bij de bagageband. Mag hij kiezen waar jullie samen de koffer in gaan duiken.

8. Sneakers met zijn naam

Hip, handig en persoonlijk! Loopt hij nog meer op wolken dankzij jou. Als hij nou maar niet naast zijn schoenen gaat lopen.

9. Koptelefoon met noise cancellation

Ook in onrustige omgevingen krijgt hij zo rust aan zijn hoofd en kan hij zich beter concentreren. Behalve natuurlijk als jij door zijn gedachten blijft wandelen.

En het allerbeste cadeau heeft hij natuurlijk al, want dat ben jij! Dus inpakken die handel, misschien klein briefje erbij en verwennen maar.
We wensen je veel plezier met shoppen maar nog veel meer plezier met geven.